Datum: 23.04.2019 Avtor: PZDU Gorenjske Savska cesta 34 , 4000 Kranj
RAZPIS ZA 28. SREČANJE UPOKOJENCEV GORENJSKE
Za 28. letno srečanje upokojencev Gorenjske, ki bo v ČETRTEK 6. JUNIJA 2019 na
prostoru (pod velikim šotorom) pri Termah SNOVIK v Snoviku št. 7, Laze v Tuhinju.

POKRAJINSKA ZVEZA DRUŠTEV UPOKOJENCEV Gorenjske v sodelovanju z DU Kamnik  organizira  letno srečanje upokojencev, ki bo 6. junija 2019, s pričetkom ob 10. uri.

Obvezna kotizacija znaša 8,00 € na osebo (BON  ZA  HRANO). V tem znesku je zagotovljena prehrana z možnostjo izbire med tremi meniji:

-      cela  kranjska klobasa s prilogo in kruhom,

-      golaž s kruhom,

-      mešano meso na žaru s prilogo in kruhom,

-      vegetarijanski meni.

Pri naročilu bonov vas prosimo, da se zaradi lažje organizacije predhodno odločite in izberete med tremi meniji. Boni bodo v treh različnih barvah.

V znesku 8 € so zajeti tudi stroški zavarovanja udeležencev, ekipa prve pomoči, gasilska služba, redarstvo s parkiranjem, mize in klopi, najem velikega šotora ter bogat kulturno – zabavni program z živo glasbo.

BONE udeleženci oz. DU predhodno naročijo na PZDU (telefon: 051/332-831 ali 0599-215-29) ter prejmejo od PZDU Gorenjske (takoj po naročilu). Hrano bo mogoče dobiti le za bon. Pijača  bo v prosti prodaji.

Udeleženci, ki se bodo na prireditev pripeljali z avtobusom, bodo avtobus zapustili v neposredni bližini prireditve. Tistim, ki se bodo pripeljali z osebnimi avtomobili  ali kombiji, bo parkiranje omogočeno ob prireditvenem prostoru. Za avtobuse bo pripravljen nekoliko oddaljen parkirni prostor.

Zgibanke o srečanju vam bomo poslali naknadno. O dodatnih informacijah vas bomo sproti obveščali.

Vabimo vas, da se srečanja udeležite v čim večjem številu, kajti preživeli boste lep dan druženja na lepem kraju, s pestrim programom in obljubljamo, z dobro gostinsko ponudbo. Udeleženci srečanja bodo imeli med prireditvijo možnost vodenega ogleda lepo urejenih TERM z neposredno okolico. Program bo objavljen v zgibanki srečanja, ki jo boste prejeli ob prevzemu bonov.

OBVESTILO:

V zvezi s prehrambenimi boni»Srečanja upokojencev Gorenjske 2019« vam sporočamo, da lahko društva upokojencev bone osebno prevzamejo  v pisarni PZDU Gorenjske (SREDA in PETEK od 9.00 do 12.00 ure), Savska cesta 34 v Kranju, (poslovna stavba bivši INTEX ali TRENČA) ali vam naročeno pošljemo po pošti. Prosimo vas, da nam v najkrajšem možnem času sporočite želeno količino bonov. Vračanja bonov ne bo možno. Pri prevzemu bonov ni več možno  plačevati z gotovino. Po prejetem računu iz PZDU Gorenjske, bodo DU plačevala naročene bone preko TTR.

Zadnji  rok za naročilo bonov iz DU je PONEDELJEK  20. MAJ 2019.

Prosimo, da se poskušate držati navedenih rokov.

Hvala za razumevanje in lepo pozdravljeni !

 

V L J U D N O    V A B L J E N I !

 

Predsednik PZDU Gorenjske in

Organizacijskega odbora prireditve:

Zdravko  Malnar
Nazaj
© Zveza društev upokojencev Gorenjske
Galerija | Pravno obvestilo |
Izdelava strani: PLAN e d.o.o.