OBVESTILO

Spoštovani predsedniki, predsednice ter ostali člani in članice društev upokojencev!

Bliža se mesec maj, čas, ko naj bi bile naše dejavnosti v polnem zagonu. Žal se že drugo pomlad zaradi težav z virusi soočamo s hudimi omejitvami, vsi dobro načrtovani programi pa ostajajo – upajmo, da ne več dolgo! – zgolj črke na papirju. Kot veste, smo tudi na pokrajinski zvezi pripravili program za letošnje leto, ampak uresničevati ga še ne smemo.

Kljub vsemu se vodstvo pokrajinske zveze ob sredah redno sestaja, pripravlja usmeritve, se dogovarja z ZDUS-om. Naslednjo sredo po praznikih, 5. maja, bo na sedežu PZDU sestanek z vsemi predsedniki/cami komisij, na katerem se bomo dogovorili, katere pokrajinske dejavnosti bomo lahko začeli izvajati in na kakšen način bomo to lahko naredili. O dogovorih na sestanku vas bomo takoj obvestili.

Ker imate zdaj na društvih malo manj omejitev, saj se lahko druži do 10 ljudi, priporočamo, da čim več svojih dejavnosti izvajate z manjšimi skupinami v svojem okolju, posebej še športne programe, ki se dogajajo na prostem. Seveda je treba tudi pri tem upoštevati pravila NIJZ.

Lepo vas pozdravljamo in želimo, da prijetno in zdravo preživite oba praznika – dan upora proti okupatorju in 1. maj, praznik dela.

Predsednik PZDU Robert Plavčak

Podpredsednica Dragica Vesković

Podpredsednik Stane Gorenc

Predsedniki komisij:

Branko Vodopivec,

Danica Mandeljc,

Ivo Veger,

Ivanka Zupančič

 Nazaj